dimecres, 21 de setembre del 2016

Qui som?

Som n'Adrián Insua i na Neus Cirer, estudiants de l'assignatura de Processos i Contextos Educatius del Màster de Formació del Professorat (Universitat de les Illes Balears, Eivissa).

Jo sóc n'Adrián i vaig estudiar el Grau de Biologia a l'UIB a Mallorca. Tenc 24 anys i l'objectiu de fer aquest màster és arribar a ser professor de Ciències Naturals a centres de secundària. Com a docent m'agradaria transmetre la meva passió per la ciència i despertar en els meus alumnes l'esperit crític que la caracteritza, a més de fer-los veure que la ciència no es una cosa avorrida i complicada.

Com a biòleg, a més del meu interès per l'educació, sóc un apassionat del comportament animal. Dins aquest àmbit un dels animals que per mi és més interessant és el corb. S'ha vist que aquest animal té la capacitat de resoldre proves complicades mitjançant l'us d'eines i es compara la seva intel·ligència amb la d'un nen de 8 anys.


https://www.flickr.com/photos/quinet/126162471/in/photolist-c9BH2-eBwT7-o5b5gZ-bGsWND-pVnKBF-bWvhYz-onKmRv-6sRt78-nXYvBu-4nofnj-kabNUv-CUN4D-dhgZoL-eBwTQ-8N1xRr-7HUfJx-4ywwXU-bgGZcn-2nPwG-9KzY5Y-6Uz1r2-dHBesN-85Y2PS-pGhMwQ-8378qB-pobFVK-bAE5AU-ajLgE7-7WMooN-fXze3E-54bedz-4wCKFs-djvquf-7EDtwz-dy5LsN-eBwV5-gW4tPH-qmSfGa-4o2CKi-7YXHq-7r3QMW-UhAr2-bXhvaS-pie1cY-w35Uz-8WCRVk-djZDQ6-6iwMio-752dTZ-8WCRQx



Em presento. Sóc na Neus Cirer i tenc 23 anys. Vaig estudiar arqueologia a la Universitat Autònoma de Barcelona i estic fent aquest màster per poder ser professora de Geografia i Història a un institut. El meu objectiu és poder donar a conèixer una història social als joves, que els hi ajudi a entendre el present, i amb la que puguin encarar-se al futur a través de les experiències passades.

La fotografia que ve a continuació està feta a la Necròpolis de Son Real (Santa Margalida, Mallorca), després de que finalitzés la campanya arqueològica del 2013, en la que vaig participar.